Om oss

Vi kjemper for at alle skal få tilgang til pengene de har krav på

Skattesystemet er komplisert og gammelt

Alle betaler skatt, men ikke alle forstår seg på skatt. Skattesystemet er komplisert, gammeldags og vanskelig å forholde seg til - og det betyr at mange går glipp av penger de har krav å få.

Vi synes ikke det er rettferdig at folk ikke får tilgang til sine egne penger fordi de sitter fast i et system de ikke forstår.

Det ønsker vi å endre på med TaxHelper.

Målet vårt er at alle skal vite hva de kan få tilbake i skatt og ha mulighet til å få pengene tilbake raskt og enkelt - uansett om du er student, hjemmeværende forelder, deltidspensjonist eller noe midt imellom.

Hva du får
med TaxHelper

Begynn her

Få alle pengene du har krav på

Kjernen i TaxHelper er å sørge for at du får alle fradragene du har krav på. Derfor guider vi deg gjennom 7 relevante og ofte oversette fradrag. Det er nettopp disse fradragene som gjør at nordmenn går glipp av milliarder av kroner hvert år, så hvis du går gjennom plattformen, sikrer du at du ikke er en av dem.

Det er raskt og enkelt

Ved å kombinere programvare med en betalingsmodell som er "no-cure-no-pay", har vi skapt en lett tilgjengelig måte for deg å finne ut hvor mye penger du har krav på og faktisk få utbetalt. Det tar bare 15 minutter, og det er ingen vanskelige skattetekniske detaljer. Så uansett hvilken bakgrunn du har, kan du enkelt få de pengene du har krav på.

Det er riktig og trygt

Når det gjelder skatt, er det viktig at alle beregninger er helt korrekte. Derfor har vi bygget plattformen sammen med et av de største statsautoriserte revisjonsselskapene i Norge for å sikre at den er korrekt. Så du kan trygt svare på spørsmålene våre og stole på resultatene.

portræt

Dagens skattesystem er ikke godt nok

Aske Buemann, CEO & medgründer

Kompleksiteten i dagens skattesystem øker den økonomiske ulikheten i Norge. De som allerede har god økonomi, kan kjøpe seg rådgivning, mens alle andre er overlatt til seg selv - det er ikke rettferdig.

Danni Gregersen, CTO & medgründer

Skattesystemet er utdatert og bygget opp på en måte som vanlige nordmenn ikke forstår. Det betyr at de ikke får det de har krav på. Derfor trenger vi en enklere og mer intuitiv løsning som alle kan forstå.

Teamet bak

Vi hjelper deg hele veien for å sikre at du får de pengene du har krav på.

Det finnes ingen dumme spørsmål, så ikke nøl med å kontakte oss på support@taxhelper.no.

Vi står klare til å hjelpe deg alle hverdager fra kl. 9.00 til 16.00.

support@taxhelper.no

teamphoto

Det tar bare noen minutter

Hos TaxHelper hjelper vi deg med å finne fradragene du har krav på. Du svarer på noen enkle spørsmål som bare tar noen minutter å fylle ut.

Deretter rapporterer vi fradragene, og du får i gjennomsnitt 3054 kroner ekstra tilbake i skatt. Samtidig betaler du bare hvis du får en skattebesparelse.

Begynn her

start idag