FAQ

Hva er TaxHelper?

TaxHelper er et produkt som hjelper deg med å få tilbake den skatten du har krav på. Du trenger bare å svare på noen enkle spørsmål, så tar vi oss av all kommunikasjon og rapportering til Skatteetaten - slik at du får pengene tilbake.

Hvordan fungerer TaxHelper?

TaxHelper fungerer som en personlig skatteassistent som stiller deg noen enkle spørsmål for å se hvilke skattefradrag du har rett til. Det tar vanligvis 15 minutter å gå gjennom spørsmålene og se hva du kan få tilbake.

Hvor mye koster TaxHelper?

TaxHelper koster 30% av skattebesparelsen du oppnår. Det betyr at hvis du får 1000 kroner tilbake i skatt, betaler du bare 300 kroner for hjelp fra oss. Hvis du ikke får igjen noe på skatten, er TaxHelper helt gratis for deg.

Er TaxHelper trygt å bruke?

Skatteopplysninger er personlige og sensitive. Derfor legger vi stor vekt på å behandle opplysningene dine på en sikker måte, slik at du alltid har full kontroll over dem: (1) opplysningene brukes kun til å oppdatere skatten og skattefradragene dine, (2) du kan alltid slette kontoen og opplysningene dine, og (3) skatteopplysningene dine deles eller utleveres ikke til andre.

Kan jeg være sikker på at resultatet og beregningene er korrekte?

Ja, det kan du. TaxHelper er utviklet av statsautoriserte revisorer som har spesialisert seg på skatt. Derfor er alle beregninger, spørsmål og fradrag nøyaktige så lenge du svarer sannferdig på spørsmålene.

teamphoto

Flere spørsmål?

Vi hjelper deg hele veien for å sikre at du får de pengene du har krav på.

Det finnes ingen dumme spørsmål, så ikke nøl med å kontakte oss på support@taxhelper.no.

Vi står klare til å hjelpe deg alle hverdager fra kl. 9.00 til 16.00.

support@taxhelper.no